BURMESTER, PORTO DOP JOCKEY CLUB PORTO RESERVE IN KOKERDOOS

BURMESTER, PORTO DOP JOCKEY CLUB PORTO RESERVE IN KOKERDOOS

De Reserve Tawny heeft een sterk karakter en een zachte complexiteit, waarbij zowel het ronde als het zoete met een lichte hint van specerijen terugkomt.

Standaard levertijd: 3-5 werkdagen

25,75

Beschrijving

Domein
De familienaam ‘Burmester’ komt van het Duitse woord „Burgmeester“ (Burgemeester) – aangezien de familie uit het kleine stadje Moelln in Noord-Duitsland kwam. In 1730 richtten Henry Burmester en John Nash een graanhandel op in Londen onder de naam Burmester & Nash. In 1750 verhuisde het bedrijf naar Vila Nova de Gaia en begonnen zij met het verschepen van Port naar de Britse Eilanden en de rest van Europa. In Londen was het bedrijf zeer actief. De commerciële en financiële activiteiten van defamilie Burmester werden zeer gewaardeerd in London. Zo is de meest bekende straat in de wijk Wimbledon de ‘Burmester Road’.

Vinificatie
Jockey Club Reserve is een Tawny van minimaal 7 jaar oud. Deze wordt gemaakt door het zorgvuldig selecteren en blenden van ports die gedurende een aantal jaren, minimaal 7, rijpen op eiken vaten. Het is een eerbetoon aan de geest en de passie voorsport.

Lekker bij
De ideale begeleider van noten, gedroogde vruchten en zachte kazen.

Extra informatie

Verpakking

6 flessen

Streek

Noord Portugal

Gebied

Tras-os-Montes

Appelatie

Porto DOP

Domein

Burmester

Kleur

Rood

Inhoud

0.75

Alcohol

19,5

Wijnland

Portugal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BURMESTER, PORTO DOP JOCKEY CLUB PORTO RESERVE IN KOKERDOOS” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bent u 18 jaar of ouder?

Wij verkopen geen alcohol als u jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor uw gezondheid en wettelijk verboden is. Wij willen als wijnhandel bijdragen aan verantwoord alcoholgebruik.