BURMESTER, PORTO DOP SOTTO VOCE PORTO RESERVE

BURMESTER, PORTO DOP SOTTO VOCE PORTO RESERVE

Mooi robijnrood van kleur. Deze port heeft een mooi elegant aroma van wild rijp fruit. De smaak van de wijn wordt gekenmerkt door jonge levendig fruit, het mondgevoel is zacht en warm; een smaak die lang blijft hangen.

Standaard levertijd: 3-5 werkdagen

25,75

Beschrijving

Domein
De familienaam ‘Burmester’ komt van het Duitse woord „Burgmeester“ (Burgemeester) – aangezien de familie uit het kleine stadje Moelln in Noord-Duitsland kwam. In 1730 richtten Henry Burmester en John Nash een graanhandel op in Londen onder de naam Burmester & Nash. In 1750 verhuisde het bedrijf naar Vila Nova de Gaia en begonnen zij met het verschepen van Port naar de Britse Eilanden en de rest van Europa. In Londen was het bedrijf zeer actief. De commerciële en financiële activiteiten van defamilie Burmester werden zeer gewaardeerd in London. Zo is de meest bekende straat in de wijk Wimbledon de ‘Burmester Road’.

Lekker bij
Zeer goed te combineren met rijke chocoladedesserts, wild fruit, cheesecake, panna cotta met frambozensaus, chocolade truffels of verschillende kazen zoals camembert.

Extra informatie

Verpakking

6 flessen

Streek

Noord Portugal

Gebied

Tras-os-Montes

Appelatie

Porto DOP

Domein

Burmester

Kleur

Rood

Inhoud

0.75

Alcohol

19,5

Wijnland

Portugal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BURMESTER, PORTO DOP SOTTO VOCE PORTO RESERVE” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bent u 18 jaar of ouder?

Wij verkopen geen alcohol als u jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor uw gezondheid en wettelijk verboden is. Wij willen als wijnhandel bijdragen aan verantwoord alcoholgebruik.